Matkan varrella ...

Menettäessäni aikaisemmat kotisivuni niin laitan vaan nimenä matkan varrella meillä olleet. Aachen Barock, Aachen Demon, Jamosch Inroad, Jamosch Caramba, Felistar´s Check, Felistar´s Elmstreet, Abendsturm Ayia, Abendsturm Bayia, Abendsturm Eyia. Kaikista oli tarinat yms. mutta eläköön ne nyt minun muistoissani. Osa on sateenkaarisilloilla ja osa elää uusissa kodeissa mukavaa kotikoiran elämää joko eläkeläisenä tai jalostukseen sopimattomana terveyden vuoksi. 

GREAT SHEPHERD´S PROTEST s. 28.09.2009 PONTUS

Pontus on jäänyt v. 2018 ansaitulle eläkkeelle, monessa kerkesi poika olla matkassa. Nyt saa nauttia eläkepäivistä ja vähän tehdä hömppäreeniä vanhuuden iloksi. Kyllä on ollut mahtava saksanpaimenkoira, ja on onni viedä omassa kasvatustyössäni sen hyviä geenejä eteenpäin. Pontus on The Koira !. 

Pontuksen tiedot löytyy etusivun ja A-pentueen esittelystä. 

Abendsturm Don Juan, JUKE s. 05.09.2018

Kasvattini D- pentueesta, Karin harrastuskoira. Juke on vielä ihan koulutuksen alussa mutta esittää jo hyviä ominaisuuksia. Korona kurimuksen keskellä on reenit nyt jääneet vähälle. Katsotaan miten hommat jatkuu. Ei rapsuttele eikä ole herkkämahainen. Juke on sosiaalinen ja suhtautuu neutraalisti muihin koiriin. 

Abendsturm Fayia, Siiri s.23.09.20

Siiri on kasvattini F-pentueesta ja siitä odotan jalostusnarttua tulevaisuudessa. Katsotaan miten kehittyy ja onko terveys kohdillaan. Vauhdikas penneli ja saalistaa kaiken mikä liikkuu, tykkää käyttää suutaan ja nenäänsä. Ei rapsuttele ja ei ole herkkämahainen. Koulutellaan tottelevaisuutta ja sosiaalisuutta sekä hankitaan paljon erilaisia kokemuksia evääksi jatkolle.   

Kommentit

Janette heikkilä

06.03.2022 21:25

Hei, onko pentuja tiedossa? Uros pentu harrastuas käyttöön kiinnostaisi :) tällä hetkellä yks saku uros 2,5v löytyy (näyttelylinj.)

Paula Tainio

10.03.2022 12:54

Hei Janette. Laitatko sähköpostia niin kerron paremmin. Kiitos mielenkiinnostasi ! :)

Uusimmat kommentit

05.11 | 19:20

Write email .

11.10 | 12:51

Vi har ingen hund just nu

11.10 | 12:50

Hej
Jag är intresserad av en tikvalp, kanske under nästa år.
Vi har haft 2 Golden Retriever och 3 Labrador Retriever. Den senaste hunden har jag tävlat med i lydnad upp till klass 3, och gått på jaktp

16.05 | 16:54

Hei laittelin tuossa viikko tai pari sitten sähköpostia, onkohan mennyt roskakoriin. :)
Sakua etsisin itselle harrastus- ja lenkkikaveriksi tälle tai ensi vuodelle tähdäten. Pistän uudestaan mailia.

Jaa tämä sivu