i. Great Shepherd´s Protest -- Pontus 

A-pentue s. 03.04.2013

e. Aachen Demon --- Demi     Kennelini kantakoirat, tiedot etusivulla. 

Pontus on vahva kaksiviettinen, voimakkaasti työskentelevä uros. Hieman totinen äijä,oman reviirinsä valtias, ja niin oli kuulemma isänsäkin. Asioihin tyynesti suhtautuva ja sosiaalinen uros. Se on toimintakykyinen tilanteessa kuin tilanteessa. Hyvän hermorakenteen omaava uros joskaan ei ihan helpoimpia ohjattavia. Häntä käkkärällä lähestytään asioita eikä sellaista asiaa ole joka sitä hätkäyttäisi, varma vahva otteissaan. Tulee toimeen vieraiden ihmisten ja muiden koirien kanssa, mutta ensin tutkailee, että misäs sää oikeen oot?  Kotioloissa osaa rauhoittua, mutta on laumasta se, joka tarkkailee tilannetta. Perusterve koira, ei alergioita eikä sairauksia, kestää hyvin erilaisia ruokia, ei vatsaongelmia. 

Pontus jäi 2018 ansaitulle eläkkeelle, monessa kerkesi poika olla Karin kanssa matkassa.  Nyt saa nauttia eläkepäivistä ja vähän tehdä hömppä  reeniä omaksi iloksi . Kyllä on ollut mahtava saksanpaimenkoira ja on onni viedä omassa kasvatustyössäni sen hyviä geenejä eteenpäin. Pontus ,The Koira  !   Syksyllä 2021 mittariin huikeat 12 vuotta. Päivääkään ei ole sairastanut, ainoat eläinlääkärikäynnit on rokotukset ja viralliset kuvaukset. Toivotaan Pontukselle jatkoonkin terveyttä.  

u  Abendsturm Angry Man --- Aaro

u  Abendsturm Alcapone --- Kyösti

u  Abendsturm Ares --- Ares

n  Abendsturm Ayia --- Ayia

n  Abendsturm Afra --- Elli

Aachen Demon --- Demi s. 08.03.2008---  R.I.P.  02.11.2019  ikää 11v9kk. 

Demi oli hyväluontoinen, luoksepäästävä ja avoin narttu. Ei välittänyt ihmisitä eikä muista koirista, keskitty tekemisiinsä ohjaajan kanssa. Vahva kaksiviettinen agressiopainotteinen narttu ja hieman hektinen tekemisissään, antoi kyllä todella haastetta ohjaajalleen.  Ohjaajana pidin Demin hyvästä ja väsymättömästä työskentelymoottorista, vaikka joskus toivoinkin että olisi muukin vaihde kuin 110 lasissa ja eteenpäin. Koira, joka opetti minulle  paljon ja antoi opetelussa uudessa lajissa ohjaajan virheitä anteeksi. Perusterve koira ,ei ihottumia eikä muitakaan sairauksia, eläinlääkäri käynnit rokotukset ja kuvaukset. Kesti kaikkea ruokaa vaikka nappulaakin joskus lennosto vaihdoin.  Olen tyytyväinen ,että saan kasvatustyössäni jatkaa Demin hyviä geenejä.  Demi vietti viimeiset vuodet leppoisilla eläkepäivillä Ruotsin Kalixissa. 

Uusimmat kommentit

05.11 | 19:20

Write email .

11.10 | 12:51

Vi har ingen hund just nu

11.10 | 12:50

Hej
Jag är intresserad av en tikvalp, kanske under nästa år.
Vi har haft 2 Golden Retriever och 3 Labrador Retriever. Den senaste hunden har jag tävlat med i lydnad upp till klass 3, och gått på jaktp

16.05 | 16:54

Hei laittelin tuossa viikko tai pari sitten sähköpostia, onkohan mennyt roskakoriin. :)
Sakua etsisin itselle harrastus- ja lenkkikaveriksi tälle tai ensi vuodelle tähdäten. Pistän uudestaan mailia.

Jaa tämä sivu